logo
 
   
  DELIKATESSER
  Lax
  Ål
  Lamm
  Delikatesslådor
  Favoriter
   
  ÖVRIGT
  Kontakta oss
   
   
  Scandinavian Horndahl Co
Box 91
601 02 Norrköping
Tel 011-12 92 50
info@lax.nu
   
 
header image
 
 
Du kan välja bland många olika delikatesslådor i varierande prislägen, alla komponerade med omsorg och god smak, av människor som har stor erfarenhet av mat och vet betydelsen av ett gott liv.
För vem tycker inte om god mat. Och att få de finaste delikatesser, utvalda och vackert packeterade är en lyx som nog de flesta av oss uppskattar att få som gåva. Alla lådor innehåller det bästa vi har att erbjuda ur sortimentet, så vad du än väljer kan det inte bli fel.
Du har också möjlighet att komponera din egen låda. Du väljer bland urvalet i katalogen och fyller innehållet efter eget tycke och smak. Stora, små eller mellanlådor, det är du som bestämmer. Självklart gör vi vackra presentförpackningar av alla dina beställningar. Mat ska vara en njutning för ögat och en fröjd för gommen.

Bon appétit!
 

BRÖDSKÄRBRÄDA AKACIA
- En bra skärbräda är livslång vän. Denna gedigna skärbräda är tillverkad av akacia och är dubbelsidig där ena sidan är anpassad för bröd med frästa spår, andra sidan är slät och lämpar sig väl för grönsaker. Mått 42 cm x 28 cm. Märke: Vogel Kitchenware.

450:-
 
GJUTJÄRNSGRYTA
- En rejäl gryta av crémefärgat gjutjärn som är perfekt att använda till långkoket. Klassisk design med sil- verknopp som pryder sin plats i köket. En livslång kamrat för den som älskar matlagning. Fungerar på alla spisar. Strl. 2,8 l • 21x14 cm. Märke Vogel Kitchenware.
450:-
GRYTA MED GLASLOCK
- Stilren gryta av rostfritt stål med 7 mm sandwichbot- ten och glaslock. Passar alla sorters spisar. Den per- fekta vardagsgrytan! Märke: Vogel Kitchenware.

.
450:-
 
STEKPANNA STÅL
- En stekpanna av borstat stål 18/10 med 6 mm sand- wichbotten. Passar utmärkt för flambering , stekning och såser. Diameter 28 cm. Märke: Vogel Kitchenware

450:-
TERMOS 2 ST
- Två stöttåliga och praktiska termosar med mugg att ha med på utflykten. Rymmer 1,1 liter Märke: Vogel Kitchenware

398:-
PARMESANOST
- Parmigiano Reggiano DOP, äkta parmesanost lagrad i 18 månader. Vikt: 1 kg Kommer i en fin träbox. Leverantör: Scandinavian Horndahl.

399:-
 
HJORTSTEK
"- Benfri rå hjortstek. Saftigt och gott kött som visar sig från sin bästa sida tillsammans med smörfrästa kantareller och en klassisk potatisgratäng. Vikt 1,2 kg. Kommer i en fin träbox. Leverantör: Scandinavian Horndahl
399:-

HUMMER - Sätt guldkant på middagen med lyxig hummer! Lev- ereras fryst. 3 st á 450 gram. Leverantör: Scandinavian Horndahl

345:-
-
 
LAMMYTTERFILE
Lammytterfiléns smakrika, möra och saftiga kött rik- tigt smälter i munnen. Rotfrukter i ugn passar ut- märkt som tillbehör. Vikt: 1,1 kg. Kommer i en fin träbox. Leverantör: Scandinavian Horndahl.
.

399:-
KALIX LÖJROM
- En internationell klassiker – löjrom av yppersta kvalitet! Ren och skär njutning på rostat bröd med gräddfil och rödlök. Vikt: 130 gram. Leverantör: Scandinavian Horndahl

388:-
OLIVOLJA
Château d’Estoublon är en handplockad, ekologisk, kallpressad jungfruolja med benämningar som ”Vierge Extra Monovariétale” och ”A.O.C. Vallée des Baux de Provence”. 500 ml. Leverantör: Scandinavian Horndahl.

359:-
SANTOKUKNIV
- Klassisk japansk Santokukniv med hög skärpa och greppvänligt skaft. Kniven är helsmidd av rostfritt tyskt stål med molybden och vanadium. Tyskt kvalitetsstål, 1.4116-X 50 Gr Mo V15, från Solingen. Blad 18cm. Märke: Vogel Kitchenware.

449:-